Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Καθηγητές ενημερώνουν τους γονείς για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Μύκονο.

Οι  καθηγητές  Μέσης  Εκπαίδευσης  της  Μυκόνου μετά  από  απόφαση  της  Γενικής  τους Συνέλευσης αποφάσισαν να μας καλέσουν όλους την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 19:00    στο    αμφιθέατρο    του    Γενικού   Λυκείου  Μυκόνου,  για  μια ενημερωτική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.
Είναι μια καλή ευκαιρία για να τεθούν θέματα σοβαρά για την Εκπαίδευση στο νησί όσο αφορά και στους λειτουργούς της και στους μαθητές.  Απαραίτητο   είναι να παρευρίσκονται  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μυκόνου και η Δημοτική Αρχή για να ακούσουμε τις απόψεις για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η παιδεία μας.

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε λοιπόν όλοι εκεί.


H Ανακοίνωσή των καθηγητών έχει ως εξής:

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Η γενική συνέλευση των καθηγητών του νησιού αποφάσισε την πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης με τους γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη στο νησί, προκειμένου να γίνει μια ουσιαστική ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σήμερα γενικότερα αλλά και αναφορικά με το νησί της Μυκόνου, αλλά και σχετικά με τους λόγους που μας οδηγούν στις κινητοποιήσεις που ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες.

ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ  ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ
 ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ -  ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Μυκόνου.

Με εκτίμηση

Η γενική συνέλευση των  καθηγητών του νησιού.







Δεν υπάρχουν σχόλια: