Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013


ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΥΚΟΝΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.



Η κομματική οργάνωση Μυκόνου του ΚΚΕ  συμπαραστέκεται και στηρίζει τον αγώνα των εκπαιδευτικών  στην Μύκονο ,  για να μην γίνει καμιά  απόλυση  , για μία καλύτερη  δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, ενάντια στην πολιτική  της συγκυβέρνησης και της Ε.Ε.
Κανένα παιδί να μη βγει εκτός σχολείου ή να εργάζεται κατά την διάρκεια της σχολικής του ζωής τζάμπα σε κάποιον επιχειρηματία . Για μια εκπαίδευση προσαρμοσμένη  στις ανάγκες του λαού και όχι των βιομηχάνων και των μεγαλοεπιχειρηματιών.
Είναι ανάγκη να δυναμώσει ο κοινός αγώνας γονιών – εκπαιδευτικών – μαθητών για το λαϊκό δικαίωμα στην εκπαίδευση, ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε, που μεγαλώνει τα προβλήματα των σχολείων και φορτώνει νέα βάρη στην λαϊκή οικογένεια.

Αυτός ο αγώνας μπορεί να έχει προοπτική αν στοχεύσει  στην ικανοποίηση της ανάγκης για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία για όλα τα παιδιά, αν δεν εγκλωβιστεί στη δικομματικού τύπου αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης που υπερασπίζονται τον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο ανάπτυξης της Ε.Ε και του κεφαλαίου , που γεννά τα προβλήματα στη Παιδεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: